Skip to content
Kërkimi i së vërtetës

Kërkimi i së vërtetës

Ronan Keane

Ndërsa Jezusi udhëtoi nëpër Palestinë duke shpërndarë mesazhin e Tij për faljen dhe dashurinë e Zotit, "Ndiqmëni" ishte ftesa që Ai bënte shpesh. Për shembull, ky pasazh... »

Kur bëhet e mërzitshme

Kur bëhet e mërzitshme

Peter Amsterdam

Jezusi tha: "Nëse do të qëndroni në fjalën time, jeni me të vërtetë dishepujt e mi. Do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do t'ju bëjë të lirë''.[[Gjoni 8:31–32]] Të gji... »

Rruga drejt besimit

Rruga drejt besimit

Iris Richard

Unë kam lindur në vitin 1955 në një familje punëtorësh të jakave blu. Në atë kohë, Gjermania ishte në modalitetin e rindërtimit pas shkatërrimit të Luftës së Dytë Botëror... »

Guri im ebenezer

Guri im ebenezer

Dina Ellens

"Çfarë është kjo?" pyeti shoku im, duke treguar me gisht një gur të vogël kaf mbi tryezën time të kafesë. Buzëqesha duke menduar se sa i çuditshëm duhet t'i dukej asaj ai... »

Marta bën një transformim total

Marta bën një transformim total

Avi Bauer

A jeni ndier ndonjëherë i karakterizuar padrejtësisht nga të tjerët? Ndoshta keni qenë në një situatë ku dikush ndërvepron me ju në bazë të asaj që ata mendoj se "dinë" p... »

Jetë më e mirë

Jetë më e mirë

Shannon Shayler

Si e bën jetën tuaj më të mirë leximi i Fjalës së Zotit? Ushqim për forcë dhe rritje shpirtërore. Ashtu si trupi juaj ka nevojë për ushqim për të mbijetuar dhe për t'u fo... »

Bërë e tërë!

Bërë e tërë!

Rosane Pereira

Kur isha shumë e ri në jetën e besimit, kalova ca kohë në Nova Friburgo, në malet e Rio de Janeiro, së bashku me dy misionarë të tjerë. Është një qytet i bukur me arkitek... »

Ti dhe Bibla

Ti dhe Bibla

Marie Alvero

Disa vite më parë, më lindi ideja se kisha një marrëdhënie sipërfaqësore me Biblën. Isha pak e tërhequr, pasi e kisha kaluar tërë jetën si ndjekëse e Biblës. Unë dija shu... »

Multi-vegla ime

Multi-vegla ime

Chris Mizrany

Kohët e fundit jam përpjekur të lexoj më shumë Biblën time. E kam lexuar atë më parë nga fillimi në fund, por diçka më frymëzoi ta lexoja përsëri si pjesë e një plani dit... »

Kërkoni fytyrën time

Kërkoni fytyrën time

Mesazh nga Jezusi

Fitoret, betejat, triumfet, provat, problemet dhe pengesat me të cilat përballeni, të gjitha janë pjesë e jetës. Të gjithë përballen me probleme, por unë jam njeriu përgj... »