Skip to content
Marta bën një transformim total

Marta bën një transformim total

Avi Bauer

A jeni ndier ndonjëherë i karakterizuar padrejtësisht nga të tjerët? Ndoshta keni qenë në një situatë ku dikush ndërvepron me ju në bazë të asaj që ata mendoj se "dinë" p... »

Kurajo për të qenë të mirë

Kurajo për të qenë të mirë

Avi Bauer

Një pasdite me diell afërsisht shtatëdhjetë vjet më parë, një vajzë e vogël dhe miqtë e saj po shihnin nga vrimat e një gardhi me rrjetë teli e me gjëmba ndërsa një grup... »