Skip to content
Multi-vegla ime

Multi-vegla ime

Chris Mizrany

Kohët e fundit jam përpjekur të lexoj më shumë Biblën time. E kam lexuar atë më parë nga fillimi në fund, por diçka më frymëzoi ta lexoja përsëri si pjesë e një plani dit... »

Përhap dashurinë

Përhap dashurinë

Chris Mizrany

Bibla ka shumë këshilla për llojin e njerëzve me të cilët rrethohesh. "Kush shkon me të urtët bëhet i urtë, por shoku i budallenjve do të bëhet i keq.", [[Fjalët e urta 1... »

Ateisti dhe Bibla

Ateisti dhe Bibla

Chris Mizrany

Miqtë e mi të mirë Frank dhe Liza po përgatisnin një tezgë me libra të ndryshëm të ungjillit. Ata gjithashtu po u jepnin trakte atyre që kalonin pranë. Një burrë u ndal,... »

Dy hapat e dashurisë

Dy hapat e dashurisë

Chris Mizrany

Një ditë lexova një artikull shumë interesant për teknikën Fejnman, i cili premton t'ju ndihmojë të mësoni çdo gjë në katër hapa. Më intrigoi, pasi e shijoj procesin e ma... »

Një jetë me falje

Një jetë me falje

Chris Mizrany

Gjatë gjithë jetës sime, kam marrë pjesën time (të merituar) të pasojave për gabimet e mia. Por më shumë se një herë, nuk kam marrë ç’kam merituar. Përkundrazi, kam marrë... »

Si t’u largohesh valëve

Si t’u largohesh valëve

Chris Mizrany

Një ditë të bukur, unë dhe gruaja ime nxorëm Kristenin, vajzën tonë 13 muajshe, në plazh. Ishte një mot i bukur, i përsosur. Teksa shëtisnim në rërë, duke mbajtur secili... »

Kur u shfaq Jezusi

Kur u shfaq Jezusi

Chris Mizrany

Gjithmonë më mahnit sesi Jezusi shfaqet në vendet e errëta dhe të vështira të jetës sonë. Një shembull i tillë tregohet te Luka 8. Jezusi, i mbytur tashmë nga turma njerë... »

Të prezantosh Jezusin

Të prezantosh Jezusin

Chris Mizrany

Për mua, një nga pjesët më interesante të Krishtlindjes është dhuratat. E di, Krishtlindja përfshin shumë më tepër gjëra sesa dhuratat, megjithatë akti i thjeshtë për të... »

Një burim i pafundmë fuqie

Një burim i pafundmë fuqie

Chris Mizrany

Qyteti ynë në Afrikën e Jugut rregullisht përjeton çështje madhore të energjisë, me deri në pesë orë nga ato që ata e quajnë "reduktim ngarkese" çdo ditë. Për shkak të mb... »