Skip to content
Dola në pension?

Dola në pension?

Sally García

“A mund t’i mësoni anglisht gruas time?” – dëgjova të thoshte një zë pas meje, ndërsa isha duke zgjedhur perime në tregun e hapur në lagjen tonë në Kili. U ktheva dhe pas... »

Të kërkosh falje

Të kërkosh falje

Sally García

Vite më parë, u gjenda në një situatë pune të ndërlikuar dhe të pakëndshme me një nga bashkëpunëtorët e mi. Gjërat nuk u përmirësuan dhe unë u lehtësova kur u mënjanua. P... »

Rritja shpirtërore

Rritja shpirtërore

Sally García

A keni qenë ndonjëherë duke lexuar me kënaqësi një libër të këndshëm kur papritmas një fjali ju godet drejt e në mes syve? Në The Furious Longing of God (Dëshira e Furish... »

Ndalo një moment dhe medito

Ndalo një moment dhe medito

Sally García

Dhjetori është një nga muajt më të angazhuar të vitit. Ditët janë të mbushura me organizime eventesh, lodra ricikluese për t'ia dhënë fëmijëve në nevojë, dhurata të sapo... »