Skip to content
Rruga e ngjitjes drejt fitores

Rruga e ngjitjes drejt fitores

Mesazh nga Jezusi

Ngjitja e thepisur nuk e pengon alpinistin e vendosur; ai kënaqet me sfidën. Asgjë nuk mund ta ndalojë atë të vazhdojë përpara derisa të arrijë qëllimin e tij. Asnjë fatk... »

Kërkoni fytyrën time

Kërkoni fytyrën time

Mesazh nga Jezusi

Fitoret, betejat, triumfet, provat, problemet dhe pengesat me të cilat përballeni, të gjitha janë pjesë e jetës. Të gjithë përballen me probleme, por unë jam njeriu përgj... »

Burimi  i gëzimit

Burimi i gëzimit

Mesazh nga Jezusi

Kur të Më pranosh në jetën Tënde dhe të Më njohësh, do të përjetosh lumturi të thellë dhe të fortë. Apostulli Pjetër e përshkroi këtë si «gëzim i patregueshëm dhe plot la... »

Më tako në mëngjes

Më tako në mëngjes

Mesazh nga Jezusi

Ju bëni mirë të veçonit pak kohë me mua herët në mëngjes, sepse pa Mua, nuk do të shkonit shumë larg. Unë jam mençuria, forca dhe dashuria. Siç i thashë dishepujve të Mi,... »

Plotësi gëzimi

Plotësi gëzimi

Mesazh nga Jezusi

Dua që ju të mbusheni me gëzimin Tim, që do të jetë forca juaj. Dua që ju të pushoni në dashurinë Time dhe të jeni në paqe. Ndonjëherë pritshmëritë tuaja janë joreale dhe... »

Dhurata ime për ty

Dhurata ime për ty

Mesazh nga Jezusi

Dashuria, kjo është dhurata ime e veçantë për ty. Dashuria nuk njeh kufij. Dashuri që nuk ju gjykon nga ngjyra e lëkurës, mënyra se si dukeni, ose mënyra se si flisni. Da... »

Përfitimet pozitive

Përfitimet pozitive

Mesazh nga Jezusi

Kur jeta të konsumon tepër, kur gjithçka rreth teje të duket sikur po rrënohet, kur ndihesh sikur asgjë që bën, s’të ndihmon, mendo për Mua. Mendo sa shumë të dua. Mendo... »

Më dërgoi im Atë

Më dërgoi im Atë

Mesazh nga Jezusi

Siç Ati Im më dërgoi mua, unë të dërgoj ty. Të dërgoj jashtë në një botë plot lëndim dhe humbje, dhimbje dhe vuajtje, thyerje zemrash dhe vetmie, nevoje dhe malli, që të... »

Falja që të ndryshon jetën

Falja që të ndryshon jetën

Mesazh nga Jezusi

Falja nuk është një emocion, është zgjedhje. Kur merr vendimin për të falur, nuk do të thotë që i gjithë lëndimi është zhdukur. Por, pasi vendos të falësh, atëherë do të... »

Përmes stuhisë

Përmes stuhisë

Mesazh nga Jezusi

Të kujtohet atëherë, kur qetësova detin? [[Shih Marku 4:37–41.]] Dishepujt e mi po i kapte paniku dhe  mendonin se ata do të vdisnin me siguri. Por kur ata u kthyen drejt... »

Kryevepër dashurie

Kryevepër dashurie

Mesazh nga Jezusi

A keni menduar ndonjëherë pse qielli është blu dhe pse kjo ngjyrë specifike ju jep një ndjenjë paqeje kur e shikoni? A keni menduar ndonjëherë pse aroma e një pylli pishe... »

Thelbi i Krishtlindjes

Thelbi i Krishtlindjes

Mesazh nga Jezusi

Krishtlindja shijohet më së miri kur nuk përqendrohet në dekorime, dhurata apo festa, por në dhuratën Time të dashurisë për botën. Dashuria është Thelbi i Krishtlindjes.... »