Skip to content
Fari

Fari

Mesazh nga Jezusi

Fjala Ime është si drita e një fari, që ndriçon në errësirë për të udhëhequr anijet nëpër detin ndonjëherë të errët dhe të stuhishëm të jetës dhe drejt portit Tim të sigu... »

Burimi i gëzimit

Burimi i gëzimit

Mesazh nga Jezusi

Kur të Më pranosh në jetën Tënde dhe të Më njohësh, do të përjetosh lumturi të thellë dhe të fortë. Apostulli Pjetër e përshkroi këtë si "gëzim të papërshkrueshëm dhe plo... »

Të dua ty - vetëm ty

Të dua ty - vetëm ty

Mesazh nga Jezusi

Kur Unë them, vetëm ty, po flas me secilin nga fëmijët e Mi nga çdo fushë e jetës. Jam duke folur me ata që ndihen larg dhe distantë nga Dashuria Ime. Jam duke folur me a... »

Shkëmbim dhuratash

Shkëmbim dhuratash

Mesazh nga Jezusi

Krishtlindja ime e parë ishte dhurata e dashurisë së Atit Tim për botën, por ishte gjithashtu dhurata e Tij për ty personalisht. Dhe ishte një "dhuratë që vazhdon të japë... »

Beso

Beso

Mesazh nga Jezusi

E njoh zemrën tënde dhe kuptoj gjithçka që kalon. E di që është e vështirë kur ndihesh sikur je në fund të litarit. Ndihesh sikur nuk ke forcë për t'u përballur me atë që... »

Të jetosh në gëzimin tim

Të jetosh në gëzimin tim

Mesazh nga Jezusi

Është në natyrën e njeriut të barazojë lumturinë me ekzistencën pa probleme. Por nëse lejoni që rrethanat të diktojnë nivelin tuaj të lumturisë, do të përgatiteni vazhdim... »

Nise ditën me dashuri

Nise ditën me dashuri

Mesazh nga Jezusi

Mënyra më e sigurt për të ndihmuar të dashurit tuaj të fillojnë një ditë të mrekullueshme është duke filluar ditën me dashuri. Mund të thoni, është më e lehtë ta thuash s... »

Dashuria e përjetshme

Dashuria e përjetshme

Mesazh nga Jezusi

Kur Unë them se të, vetëm ty, po flas me secilin nga fëmijët e Mi nga çdo fushë e jetës. Jam duke folur me ata që ndihen larg dhe distant nga Dashuria Ime. Jam duke folur... »

Fillo nga e para, fillo sot

Fillo nga e para, fillo sot

Mesazh nga Jezusi

Pjesa më e madhe e jetës ka të bëjë me vendimet e vogla që merrni çdo ditë. Vendimet e së kaluarës kanë pasur efektin e tyre, por çdo ditë e re mund të jetë një fillim i... »

Më jep mua zemrën tënde

Më jep mua zemrën tënde

Mesazh nga Jezusi

Gjithkush e di se paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, megjithatë njerëzit janë shumë të etur për ta anashkaluar këtë fakt gjatë pushimeve. Është kaq e lehtë të kapesh pa... »

Fari

Fari

Mesazh nga Jezusi

Fjala Ime është si drita e një fari, që ndriçon në errësirë për të udhëhequr anijet nëpër detin ndonjëherë të errët dhe të stuhishëm të jetës dhe në portin Tim të sigurt.... »

Të janë falur të gjitha

Të janë falur të gjitha

Mesazh nga Jezusi

Mos u turpëro nga gabimet dhe mëkatet e së kaluarës, sepse e kaluara është e kaluar. Në çastin që kërkon faljen Time, në çastin që më thërret, Unë të jap menjëherë faljen... »

Të gjesh ritmin e vetes

Të gjesh ritmin e vetes

Mesazh nga Jezusi

Pelegrinazhi i jetës së krishterë është një ngjitje e vazhdueshme lart. Ka pllaka të vogla ku ju jeni në gjendje të ndaloni, të pushoni dhe të relaksoheni, dhe madje edhe... »