Skip to content

Një busull për udhëtimin e j...

Hyrje nga editori

Bibla paraqet zbulesën e Zotit për Veten e Tij, dashurinë e Tij për njerëzimin, mjetet e shpëtimit dhe marrëdhënien që Ai dëshiron... »

Kush shpëtohet një herë, shp...

Hyrje nga editori

Disa njerëz jetojnë në pasiguri të përjetshme. Ata kurrë nuk mund të jenë të sigurt, pa marrë parasysh se çfarë bëjnë ose nuk bëjn... »

Kërkimi i kuptimit

Hyrje nga editori

Për çfarë është jeta? Pse jam këtu? A ka një qëllim, një plan për mua? Dhe nëse po, çfarë është? Pyetje të tilla kanë trazuar shpi... »

Një shpresë e re

Hyrje nga editori

Në natën që lindi Jezusi, Luka na tregon se kishte barinj në fushat aty pranë, që ruanin kopetë e tyre. Një engjëll u shfaq për të... »

Në kërkim të Zotit

Hyrje nga editori

Gjatë gjithë kohërave, njerëzit janë ndeshur me pyetjen se si të pajtojnë ekzistencën e së keqes dhe vuajtjes në jetën tonë me një... »

Për ty me dashuri! – Nga Jezusi

Fari

Për ty me dashuri! – Nga Jezusi

Fjala Ime është si drita e një fari, që ndriçon në errësirë për të udhëhequr anijet nëpër detin ndonjëherë të... »

Burimi i gëzimit

Për ty me dashuri! – Nga Jezusi

Kur të Më pranosh në jetën Tënde dhe të Më njohësh, do të përjetosh lumturi të thellë dhe të fortë. Apostulli... »

Të dua ty - vetëm ty

Për ty me dashuri! – Nga Jezusi

Kur Unë them, vetëm ty, po flas me secilin nga fëmijët e Mi nga çdo fushë e jetës. Jam duke folur me ata që nd... »

Shkëmbim dhuratash

Për ty me dashuri! – Nga Jezusi

Krishtlindja ime e parë ishte dhurata e dashurisë së Atit Tim për botën, por ishte gjithashtu dhurata e Tij pë... »

Shkrime personale

Navigimi i jetës

Shkrime personale

Bibla është libri më i mrekullueshëm në botë. Jo vetëm që na tregon se ku po shkojmë, por edhe se si arritëm k... »

Takimi me Mikun tim më të mirë

Shkrime personale

Isha 21 vjeç, kur lexova Biblën për herë të parë. Dikush më kishte sugjeruar që së pari të lexoja Ungjillin e... »

Çfarë është Bibla?

Shkrime personale

Fjala Bibël rrjedh nga fjala greke biblion, që do të thotë "libër", por është shumë më tepër se një libër i th... »

Një jetë më e mirë

Shkrime personale

Si e bën jetën tuaj më të mirë leximi i Fjalës së Zotit? E vërteta dhe liria. Duket se kudo që i hidhni sytë s... »

Premtimet e Zotit

Shkrime personale

Nuk mund ta harroj kurrë ditën kur më lindi vetëdija si realitet, fakt se premtimet e Biblës janë praktike, se... »

Besimi i madh i një ushtari

Shkrime personale

Në qytetin e Kapernaumit në Izrael, jetonte një oficer i shquar i ushtrisë romake, një centurion përgjegjës pë... »