Skip to content
Një aventurë me Zotin

Një aventurë me Zotin

Ronan Keane

Shumica prej nesh kanë një numër rolesh ose titujsh të ndryshëm, me të cilët njihemi si prindër, fëmijë, student, koleg, shok skuadre, bashkëshort, mik, për shembull. Sec... »

Rruga për në shtëpi

Rruga për në shtëpi

Scott Montrose

Isha duke dëgjuar Frankie Miller duke kënduar “A Long Way Home” kur teksti mori një kuptim personal. Oh, është një rrugë e gjatë për në shtëpi, natën i vetëm kur këngët e... »

Bariu i mirë

Bariu i mirë

Chris Mizrany

Jam i privilegjuar të drejtoj një grup të përjavshëm të shkollës së të dielës të fëmijëve midis moshës 9 dhe 13 vjeç në një vendbanim me të ardhura të ulëta jashtë qyteti... »

Pyjet muzikore

Pyjet muzikore

Ndonjëherë quhet një nga instrumentet më të fuqishme njerëzore, sepse ka misionin fisnik të shprehjes së emocioneve tona më të thella. Ajo këndon me zërin e saj të thellë... »

Të punosh me Zotin

Të punosh me Zotin

Martin McTeg

Vendi i punës mund të jetë një arenë sfiduese dhe konkurruese. Shumë shpesh, ndershmëria dhe puna e vështirë mund të humbasin nga ndjekja e një dollari të shpejtë dhe bin... »

Më pak është më mirë

Më pak është më mirë

Uday Paul

Unë e kujtoj me gjallëri ditën në të njëzetat e mia të hershme kur isha ulur në sallonin e rehatshme të shtëpisë sime të klasës së mesme të lartë dhe ndjeva një boshllëk... »

Paqebërësit

Paqebërësit

Sally García

Shpesh ndihem e dekurajuar me gjendjen e botës. Lexoj gazetën dhe shikoj lajmet e mbrëmjes dhe ndonjëherë mërzitem shumë! Pse ka kaq shumë mosmarrëveshje, pse njerëzit nu... »

Konkluzioni

Konkluzioni

Marie Alvero

Libri i Eklisias është i mrekullueshëm kur më pushtojnë pyetje të mëdha, cili është kuptimi i jetës, çfarë dëshiron Zoti nga unë, si duhet të reagoj ndaj kësaj apo asaj s... »

Gjetja e identitetit tim

Gjetja e identitetit tim

Ruth Davidson

Kur isha nxënëse, mbaj mend që dëgjova një këngë melankolike që përmbante tekstin, "Pse kam lindur; pse po jetoj?" Në atë kohë, nuk mund ta imagjinoja pse dikush do t'ia... »

Fari

Fari

Mesazh nga Jezusi

Fjala Ime është si drita e një fari, që ndriçon në errësirë për të udhëhequr anijet nëpër detin ndonjëherë të errët dhe të stuhishëm të jetës dhe në portin Tim të sigurt.... »