Skip to content
Gjetja e qëllimit tim

Gjetja e qëllimit tim

Ruth Davidson

Kur isha nxënëse, mbaj mend që dëgjova një këngë melankolike që përmbante tekstin, "Pse kam lindur; pse po jetoj?" Në atë kohë, nuk mund ta imagjinoja pse dikush do t'ia... »

Surprizat hyjnore

Surprizat hyjnore

Ruth Davidson

Bibla është plot me ngjarje befasuese dhe të papritura, dhe historia e Krishtlindjes nuk bën përjashtim. Kapitulli i parë i Lukës vendos skenën. Zakaria po kryente detyra... »

Gjetja e identitetit tim

Gjetja e identitetit tim

Ruth Davidson

Kur isha nxënëse, mbaj mend që dëgjova një këngë melankolike që përmbante tekstin, "Pse kam lindur; pse po jetoj?" Në atë kohë, nuk mund ta imagjinoja pse dikush do t'ia... »

Ringjallja e replikuar

Ringjallja e replikuar

Ruth Davidson

Natyra shpesh na flet për krijimin e Perëndisë në simbole alegorike, të tilla si ngjarja më e mrekullueshme në histori, ringjallja e Jezu Krishtit. Uzina e Ringjalljes, e... »

Përvoja ime pranë vdekjes

Përvoja ime pranë vdekjes

Ruth Davidson

Për shumë prej nesh, vdekja është një temë për të cilën as që duam të mendojmë, e aq më pak të flasim. Megjithatë, ne të gjithë duhet të kalojmë nëpër portën e saj herët... »

Një e nesërme më e mirë

Një e nesërme më e mirë

Ruth Davidson

Duke u kthyer nga vizita tek disa nga fëmijët dhe nipërit e mi, po prisja të hipja në aeroplanin tim te Porta 56. Heshtja u thye në mënyrë të vrazhdë nga një zë që dilte... »