Skip to content
Vetvetja e re

Vetvetja e re

Ronan Keane

Bibla është e mbushur plot me tregime për fillimet e reja dhe fillimin nga e para. Zoti e di se të jetosh në një botë të rënë nuk është e lehtë, dhe Ai e kupton se do të... »

Viti më i bukur

Viti më i bukur

Rosane Pereira

Vitin e kaluar, u mundova me vendimin nëse do ta kaloja natën e Vitit të Ri me familjen time në Niteroi, Brazil. Nuk më kujtohej hera e fundit që kisha kaluar një natë la... »

Jepja të gjitha Jezusit

Jepja të gjitha Jezusit

Peter Amsterdam

Falja është një nga gjërat më të vështira që një person mund të bëjë. Por sa herë që ne i japim dhembjet tona Zotit dhe i themi Atij: "Jezus, merre këtë. Nuk e dua më. Ja... »

Nëntë mënyra për të ndryshuar

Nëntë mënyra për të ndryshuar

Keith Phillips

1  Siguro mbështetje dhe vendos qëllime.  Bëj një listë të fushave që dëshiron të ndryshosh dhe çfarë mund të bësh për t'i sjellë këto ndryshime. Hedhja e qëllimeve dhe p... »

Fillime të vogla

Fillime të vogla

Iris Richard

Histori dhe shëmbëlltyra të panumërta tregohen për fillimet e vogla që çojnë në përfundime më të mëdha. Kjo është historia ime e fillimeve të vogla. Ishte një koment nga... »

Të mësosh të ndjekësh

Të mësosh të ndjekësh

Steve Hearts

Disa vite më parë, drejtoja një grup rinor këngëtarësh që përbëhej kryesisht nga adoleshentë. Ata ishin të gjithë muzikantë dhe këngëtarë të talentuar, dhe puna ime ishte... »

Hir që po vdes

Hir që po vdes

Në këtë fazë të jetës sime, tema e vdekjes duket se shfaqet më shpesh se më parë, dhe nuk është gjithmonë një mendim i lumtur. Si të krishterë, e dimë se vdekja nuk është... »

Rrugët që marrim

Rrugët që marrim

Anna Perlini

Në kërkim të kuptimit dhe të vërtetës në jetë, si shumica e të rinjve, u përballa edhe me sfidën e gjetjes së një drejtimi të qëllimshëm për jetën time. Cila rrugë do të... »

Ciklet

Ciklet

Marie Alvero

Sot jam ulur në tavolinën time, duke parë nga dritarja ime atë që mund të jetë një nga ditët më të bukura të verës së kaluar. Fronti i parë i ftohtë pritet javën e ardhsh... »

Të janë falur të gjitha

Të janë falur të gjitha

Mesazh nga Jezusi

Mos u turpëro nga gabimet dhe mëkatet e së kaluarës, sepse e kaluara është e kaluar. Në çastin që kërkon faljen Time, në çastin që më thërret, Unë të jap menjëherë faljen... »