Skip to content
Fituesit

Fituesit

Ronan Keane

Kur isha fëmijë, e urreja me shpirt të humbisja në çdo lloj loje. Nuk e kisha të lehtë ta pranoja që nuk mund ta hidhja zarin në mënyrë të përsosur, të bëja gjuajtjen e p... »

Si të hani një bizon

Si të hani një bizon

Ester Mizrany

Thjesht nuk mund ta bëj; është shumë punë për mua!" Robi qau dhe dukej dëshpërimi në sytë e tij. Kam që në klasën e parë që e ndihmoj Robin me detyrat e shtëpisë dhe në f... »

Arsyeja për të festuar

Arsyeja për të festuar

Peter Amsterdam

Përgjatë gjithë historisë, njerëzit kanë shënuar përparime, fitore dhe raste të rëndësishme me festime, disa prej të cilave vazhdojnë deri më sot, të tilla si ditëlindjet... »

Pasqyra e Hobbit

Pasqyra e Hobbit

Joyce Suttin

Më në fund arrita të ndryshoja diçka që më kishte dekurajuar për vite. Kishim vendosur një pasqyrë të lirë, të gjatë në pjesën e prapme të derës së dhomës së gjumit disa... »

Shpërblimi i besimit

Shpërblimi i besimit

Misty Kay

"Oh, lordi im, çfarë do të bëjmë?" Pyeti shërbëtori i Eliseut. Mbreti i Aramit (Sirisë së sotme) ishte në luftë me Izraelin e lashtë dhe kishte dërguar një ushtri të tërë... »

Ngjitja në malin Dinara

Ngjitja në malin Dinara

Irena Žabičková

Kishte qenë një verë e gjatë, e zënë me shumë projekte dhe aktivitete të përqendruara në mbajtjen e funksionimit të qetë të qendrës sonë vullnetare kroate, dhe unë dhe ba... »

Të kalojmë ditën e sotme

Të kalojmë ditën e sotme

Marie Alvero

Kam kaluar shumë kohë nga rinia ime duke udhëtuar me transport publik. Autobusët në Poloni ishin shpesh aq të mbushur me njerëz saqë mund të qëndroje në këmbë nga turma p... »

Vullneti për të jetuar

Vullneti për të jetuar

Iris Richard

Vitin e kaluar, gjatë një prej projekteve tona vullnetare në një komunitet të varfër, ne takuam Benson, një gazetar të ri e të pavarur. Ai ofroi të bënte disa fotografi p... »

Një mendje e shëndoshë

Një mendje e shëndoshë

Marie Story

Unë jam nga natyra meraklie, pothuajse e preokupuar vazhdimisht me një shqetësim ose një tjetër. Jam gjithashtu një person që bëj shumë detyra njëkohësisht. Mund të bëj p... »

Rruga e ngjitjes drejt fitores

Rruga e ngjitjes drejt fitores

Mesazh nga Jezusi

Ngjitja e thepisur nuk e pengon alpinistin e vendosur; ai kënaqet me sfidën. Asgjë nuk mund ta ndalojë atë të vazhdojë përpara derisa të arrijë qëllimin e tij. Asnjë fatk... »