Skip to content
Plani

Plani

Ronan Keane

Ndoshta e keni dëgjuar historinë e një të riu që bën një gabim miliona dollarësh në kompaninë e tij dhe është i mbingarkuar me strese dhe shqetësime. Kalojnë disa ditë dh... »

Pse nuk jep gjë?

Pse nuk jep gjë?

Koos Stenger

Kur e pashë për herë të parë duke u afruar në rrugë, e hoqa shikimin prej tij. Ishte i shëmtuar, i pisët dhe dukej qartë që kërkonte para. Ndoshta nëse thjesht do ta hiqj... »

Heroinat e biblës

Heroinat e biblës

Ronan Keane

Në Izraelin e lashtë, rolet e burrave dhe grave ishin të përcaktuara qartë,  gratë tradicionalisht përfaqësonin shtëpinë dhe gjithçka që i përkiste asaj, përfshirë këtu k... »

Një botë krejt e re

Një botë krejt e re

George Sosich

Një farë shkalle e verbërisë së ngjyrave prek rreth 8% të burrave dhe më pak se 1% të grave. Shkalla e kësaj paaftësie varion nga vështirësia për të bërë dallimin midis n... »

Vendbanimi juaj qiellor

Vendbanimi juaj qiellor

Keith Phillips

Nëse do t'ju thuhej se një shtëpi fringo e re dhe e shkëlqyer është e juaja, e blerë dhe e paguar, a do ta besonit? Po sikur të ishte e garantuar me shkrim? A nuk do ta b... »

Burimi i forcës

Burimi i forcës

Rosane Pereira

Libri i Habakukut është një nga librat më të shkurtër në Bibël. Fillon me ankesat e shkrimtarit për problemet e Izraelit, por përfundon me një pohim të bukur të besimit:... »

Fshehja e vragave

Fshehja e vragave

Steve Hearts

Ne të gjithë kalojmë përvoja në jetë që na lënë me shenja, dhe nëse shenjat janë fizike apo emocionale, shpesh përpiqemi t'i fshehim ato nga frika e asaj që të tjerët mun... »

S'ke nevojë për një "Guru"

S'ke nevojë për një "Guru"

Marie Alvero

Jo shumë kohë më parë, mediat e mia sociale shpërthyen me lajmin se një çift i njohur kishte njoftuar divorcin. Ky çift i pushtetshëm kishte krijuar një grup ndjekësish s... »

Mendimi i plogësht

Mendimi i plogësht

Chandra Rees

Nga natyra, jam një person që mendoj shumë. Çdo temë ose ngjarje më fut në mendime, qoftë reale apo e imagjinuar. Ajo që është befasuese është se deri vonë nuk e kisha vë... »

Plotësi gëzimi

Plotësi gëzimi

Mesazh nga Jezusi

Dua që ju të mbusheni me gëzimin Tim, që do të jetë forca juaj. Dua që ju të pushoni në dashurinë Time dhe të jeni në paqe. Ndonjëherë pritshmëritë tuaja janë joreale dhe... »