Pse nuk jep gjë?

Kur e pashë për herë të parë duke u afruar në rrugë, e hoqa shikimin prej tij. Ishte i shëmtuar, i pisët dhe dukej qartë që kërkonte para. Ndoshta nëse thjesht do ta hiqj …  »