Skip to content
Rasti për të dashuruar

Rasti për të dashuruar

Maria Fontaine

Për shumë prej nesh, që kur ishim fëmijë të vegjël, Krishtlindja ka qenë një kohë e veçantë e festimit të lindjes së Jezusit, dhënies dhe marrjes së dhuratave dhe kalimit... »

Si është Parajsa?

Si është Parajsa?

Maria Fontaine

A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë ndodh me ju pasi të vdisni? Ç'rezervohet kur arrin në "anën tjetër"?- Nëse ka një anë tjetër. A ka parajsë? Nëse po, si është? A... »

Fitorja në kohë të vështira

Fitorja në kohë të vështira

Maria Fontaine

Kur kërkoni Jezusin për inkurajim për çdo vështirësi që ju (ose një nga miqtë ose të dashurit tuaj) mund të përjetoni, Zoti na kujton jetën që do të vijë. Kur rishikoj di... »

Të afrohemi për Krishtlindje

Të afrohemi për Krishtlindje

Maria Fontaine

Me fillimin e sezonit të Krishtlindjeve, ka të ngjarë të na paraqiten mundësi të shumta për të folur me njerëzit se si foshnja në grazhd është një dhuratë që mund të ketë... »

Reflektimet e Krishtlindjes

Reflektimet e Krishtlindjes

Maria Fontaine

Kohët e fundit pata pak kohë për t'u çlodhur e qetë në vetmi, dhe vendosa ta kaloja ulur përpara skenës sonë të vogël të grazhdit. Ndeza disa qirinj dhe një llambë të vog... »

S'ka të preferuar

S'ka të preferuar

Maria Fontaine

Nëse do t'ju kërkoja t'ju përshkruani njerëzve shërbimin e Jezusit, çfarë do të thoshit? Është një pyetje e rëndësishme, sepse Ai na ka thirrur të jemi përfaqësuesit e Ti... »

Violina dhe teli i këputur

Violina dhe teli i këputur

Maria Fontaine

Qarkullon një histori, versionet e të cilës mund të gjenden në disa faqe interneti, në lidhje me violinistin me famë botërore Itzhak Perlman. Ajo ilustron një parim të bu... »

Fillimet në Koritë

Fillimet në Koritë

Maria Fontaine

Ka shumë gjëra që ne mund të festojmë në Krishtlindje, gjëja më thelbësore është dhurata e marrëdhënies sonë me Zotin përmes Birit të Tij, Jezusit. Për të parafrazuar një... »

Pranë nesh për shumë kohë

Pranë nesh për shumë kohë

Maria Fontaine

Sa bukur është të mendosh për grazhdin, engjëjt dhe për atë natë kur Jezusi erdhi në tokë. Janë mendime që kalojnë në mendjen tonë për disa javë gjatë sezonit të Krishtli... »

Rezultate më të mira

Rezultate më të mira

Maria Fontaine

Kur të keni shumë gjëra për të bërë, gjëja e fundit që mund të doni të bëni është të ngadalësoni gjërat e të meditoni, të largoni mendjen nga puna që keni në dorë e të me... »

Barinjtë e palarë

Barinjtë e palarë

Maria Fontaine

“Kishte barinj aty pranë, që rrinin jashtë nëpër fusha duke ruajtur kopetë e tyre gjatë natës.”—Luka 2:8 Kur isha fëmijë, një nga fotot e mia të preferuara ishte ajo e Je... »

Të kapërcejmë vështirësitë

Të kapërcejmë vështirësitë

Maria Fontaine

Drita vlerësohet dhe çmohet sepse kemi provuar errësirën. Shpresa çmohet shumë pasi kemi provuar dëshpërimin. Të mirat na sjellin gëzim të madh, sepse e kemi jetuar jetën... »