Koha për Dashurinë

Një nga mrekullitë e Krishtlindjes është se edhe në shoqërinë moderne, ku ti shpesh e gjen veten në dukje të rrethuar nga materializmi i shfrenuar, kuptimi i vërtetë i Kr …  »

Jezusi Ynë 

Gruaja ime ruan një dashuri për statujat në miniaturë të lindjes së Krishtit apo skenat në koritë, siç quhen ndonjëherë. Njëzet e pesë vite më parë ajo krijoi figura të v …  »

Fillimet në Koritë

Ka shumë gjëra që ne mund të festojmë në Krishtlindje, gjëja më thelbësore është dhurata e marrëdhënies sonë me Zotin përmes Birit të Tij, Jezusit. Për të parafrazuar një …  »

Një jetë ndryshoi

Një ditë vura re që shoqja ime stomatologe, Dr. Rina, dukej pak e trishtuar.  Shpesh takohemi për kafe, por sot Rina nuk ishte vetja e saj e zakonshme plot energji. E pye …  »

Ndalo një moment dhe medito

Dhjetori është një nga muajt më të angazhuar të vitit. Ditët janë të mbushura me organizime eventesh, lodra ricikluese për t'ia dhënë fëmijëve në nevojë, dhurata të sapo …  »

Të prezantosh Jezusin

Për mua, një nga pjesët më interesante të Krishtlindjes është dhuratat. E di, Krishtlindja përfshin shumë më tepër gjëra sesa dhuratat, megjithatë akti i thjeshtë për të …  »

Dhjetorë të vuajtur

Ndërsa kanali i filmit Hallmark njoftoi 40 filma të rinj të Krishtlindjes për programin e tyre për vitin 2019, mua më ra ndërmend që pak ngjarje marrin pritshmërinë dhe e …  »