Skip to content
Një kanal

Një kanal

Elsa Sichrovsky

Eca ngadalë në klasën ku zhvillohej mësimi i Japonishtes së Folur dhe u ula e lodhur në bankën time të zakonshme. Në semestrin e fundit të shkollës, lodhja dhe mbingarkes... »

Vetëm Ai e di

Vetëm Ai e di

Elsa Sichrovsky

Si fëmijë, kam dëgjuar shpesh thënien: "Lutja nuk është më e pakta që mund të bësh, por më e shumta". Mendova se çdo situatë mund të zgjidhej me lutje të zellshme. Kur ba... »

Të rritesh përmes dështimit

Të rritesh përmes dështimit

Elsa Sichrovsky

Ishte fundi i një tjetër dite të gjatë pune. Në semestrin tim të parë si mësuese e anglishtes si gjuhë të dytë (ESL), çdo ditë solli dhjetëra sfida të reja, të cilën nuk... »

Nili i kuq

Nili i kuq

Elsa Sichrovsky

Kur mbusha nëntë vjeç, mora dhuratë një libër që të mësonte se si të pikturosh me bojra uji. Isha e gëzuar dhe lundrova me padurim në faqet e tij. Por kjo vetëm për të pa... »