Skip to content
Shpresa e Krishtlindjes

Shpresa e Krishtlindjes

Ronan Keane

Teksa i thamë lamtumirë 2020-ës, shumica prej nesh po kalonin një sezon festash që ishte më i errët dhe më i vetmuar se zakonisht, pa shumë nga komoditetet dhe gëzimet që... »

Jehona e Krishtlindjes

Jehona e Krishtlindjes

Peter Amsterdam

Për shumë prej nesh, një veçori e rëndësishme e Krishtlindjes është kujtimi i historisë së lindjes së Jezusit, qoftë përmes vënieve në skenë dhe shfaqjeve të Krishtlindje... »

Një e nesërme më e mirë

Një e nesërme më e mirë

Ruth Davidson

Duke u kthyer nga vizita tek disa nga fëmijët dhe nipërit e mi, po prisja të hipja në aeroplanin tim te Porta 56. Heshtja u thye në mënyrë të vrazhdë nga një zë që dilte... »

Rruga

Rruga

Li Lian

Luka, një student i ri që jetonte në një metropol industrial në bregun e Afrikës Perëndimore, pa i dëshpëruar nga dritarja e tij e plasaritur. Kishin kaluar më shumë se d... »

Krishtlindja në rrugë

Krishtlindja në rrugë

Rosane Pereira

Disa vite më parë, unë dhe bashkëshorti im po shërbenim si misionarë në Brazilin verior, kur u hap një vend për të marrë pjesë në një sipërmarrje të re për të ndihmuar të... »

Të afrohemi për Krishtlindje

Të afrohemi për Krishtlindje

Maria Fontaine

Me fillimin e sezonit të Krishtlindjeve, ka të ngjarë të na paraqiten mundësi të shumta për të folur me njerëzit se si foshnja në grazhd është një dhuratë që mund të ketë... »

Krishtlindja e fundit

Krishtlindja e fundit

Krishtlindjet 2020 dukej sikur po shndërroheshin në një çështje të zymtë. Gazetat ishin të mbushura me letra nga njerëzit që mbanin zi për ditët e kaluara, kur ata ishin... »

Pjesa më e mirë e Krishtlindjes

Pjesa më e mirë e Krishtlindjes

Josie Clark

Ndërsa nxitoja nëpër rrugët e Morelias, Meksikë, semaforët ishin të mbushur me lypës. Ishte nata e Krishtlindjes dhe unë kisha dalë me vajzën time 10-vjeçare Ketin për di... »

Idetë e Ardhjes

Idetë e Ardhjes

Marie Alvero

Më pëlqen ideja e Ardhjes, megjithëse e pranoj se nuk jam shumë i mirë për ta vëzhguar atë. Vjen në periudhën më të ngarkuar të vitit kur nxitoj të përmbush qëllimet dhe... »