Skip to content
Shkolla e së dielës e Natalisë

Shkolla e së dielës e Natalisë

Li Lian

Për herë të parë e takova Natalinë vite më parë në një kompani të madhe ndërtimi ku ajo punonte si llogaritare. Një kolege e saj i kishte treguar revistën Activated, dhe... »

Rruga

Rruga

Li Lian

Luka, një student i ri që jetonte në një metropol industrial në bregun e Afrikës Perëndimore, pa i dëshpëruar nga dritarja e tij e plasaritur. Kishin kaluar më shumë se d... »

Të ndash besimin tënd

Të ndash besimin tënd

Li Lian

Ndarja e besimit është diçka që shumë prej nesh mendojnë se duhet ta bëjmë, por ndonjëherë nuk e dimë se nga t'ia fillojmë. Këtu janë disa këshilla të dobishme që kam mbl... »

Paqja dhe dashamirësia

Paqja dhe dashamirësia

Li Lian

Natën e lindjes së Jezuit, barinjve iu shfaqën engjëjt, teksa ruanin kopetë e tyre. Ata thanë: "Lavdi Zotit në vendet shumë të larta, dhe paqja në tokë, dashamirësia mes... »

Të bashkosh formuesen e jetës

Të bashkosh formuesen e jetës

Li Lian

Me sa mbaje mend, nuk më kanë pëlqyer kurrë formueset. Të shoh mijëra pjesë të vogla, të kaltra dhe thuajse identike të përhapura ngado nëpër një tavolinë druri mjafton p... »