Skip to content
Zoti nga Podunk

Zoti nga Podunk

Scott MacGregor

Kohët e fundit kuptova se perceptimet e mia kanë qenë të gabuara kur bëhet fjalë për vendin ku jetoi Jezusi kur ishte fëmijë dhe djalosh i ri. Gjithmonë kam qenë i vetëdi... »