Skip to content
Kontrollo matësat e tu

Kontrollo matësat e tu

Mara Hodler

E vrava fugonin tonë. Unë po vozisja në kulmin e verës dhe gjithashtu në kulmin e trafikut, komplet e humbur. Në mes të trafikut zvarritës, kondicioneri im pushoi së punu... »

Xhevahire të fshehura

Xhevahire të fshehura

Mara Hodler

Duke qenë gjithmonë në kërkim të diçkaje të bukur, një ditë pashë një copëz të vogël e të lëmuar qelqi përgjatë plazhit. Kur është e lëmuar dhe me shkëlqim, një copë e za... »