Gostia e Zotit

S'mbaj mend ta kem hasur këtë varg, deri para disa ditësh. Të paktën, nuk më kishte dalë para në këtë mënyrë. Mbase, ngaqë libri i profetit Sofonia është një nga kodet më …  »

Një takim miqësie

Dita ime fillon gjithmonë duke i bërë xhiron e mëngjesit qenushes sime qimedredhur, një aktivitet që është shumë i rëndësishëm në listën e saj të prioriteteve. Ne ndjekim …  »

Të filloj ta njoh Jezusin

Jam rritur në një familje të krishterë, por kur isha adoleshente, ndihesha e tronditur nga problemet e botës, të cilat më bënë të lëkundesha në besimin tim. Megjithatë, k …  »

Stinët e jetës

Grupi ynë i teatrit interpreton rregullisht një skeç dinamik bazuar në një monolog të një vepre të Shekspirit  Ashtu siç ju pëlqen, ku ai përmbledh stinët e jetëve tona n …  »

Në ndjekje të pasioneve

Mua më pëlqen të ushtrohem dhe gjithashtu më pëlqen shumë ushqimi! Të gatuaj një vakt të mirë më përmbush dhe më bën jashtëzakonisht të lumtur, dhe shpesh lexoja libra ga …  »

Drekat e lutjeve

Kur isha në semestrin e dytë të vitit tim të parë të universitetit, unë dhe disa shokë të krishterë, që i kisha në klasë, nisëm të shqetësoheshim se besimi ynë po humbte, …  »

Orari i Zotit

Nëse, si unë, keni shkuar në një dyqan vetëm për të zbuluar që e keni keqlexuar tabelën e tyre “Orari” dhe keni përfunduar duke parë ngrysur dyert e mbyllura, kjo është p …  »

Një takim emocionues

E mbaj ende mend atë ditë. Ishte fillimi i viteve 80 dhe unë isha një adoleshente e ulur në ndenjësen e pasme të makinës sonë. Dikush në një semafor i dha prindërve të mi …  »