Skip to content
Një takim për darkë

Një takim për darkë

Activated Author

Pas 21 vite martesë, zbulova një mënyrë të re për të mbajtur gjallë shkëndijat e dashurisë. Pak kohë më parë dola me një grua tjetër. Në fakt, ishte ideja e gruas sime. “... »

Të rindezësh magjinë

Të rindezësh magjinë

Activated Author

Pyetje: Unë dhe gruaja ime kemi 11 vite të martuar dhe megjithëse ende e duam njeri-tjetrin, marrëdhënia jonë është zbehur. Çfarë mund të bëjmë për të rikthyer magjinë në... »

“Ai e priste nga unë”

“Ai e priste nga unë”

Activated Author

Tregohet një histori për dy vëllezër që u regjistruan në ushtri gjatë Luftës së Parë Botërore dhe u caktuan në të njëjtën njësi. Ata shpejt u dërguan në frontin e parë. N... »

Shijet e dashurisë

Shijet e dashurisë

Activated Author

Rruga e dashurisë së vërtetë s'ka qenë kurrë e thjeshtë. — Uilliam Shekspir (1564–1616) Dashuria është ashtu siç pritet. Ia vlen të luftosh për të, të tregosh trim dhe të... »

Ruani Besimin

Ruani Besimin

Activated Author

Pyetja: Familja ime dhe shumica e njerëzve që kaloj kohë çdo ditë nuk janë të interesuar për çështjet shpirtërore. Si mund ta “mbaj besimin” në atë që duket se është një... »

Cili është burimi yt?

Cili është burimi yt?

Activated Author

Ke vendosur ndonjëherë një kërcell selino në ujë të ngjyrosur? Ajo çka ndodh është që selinoja fillon të ndryshojë ngjyrë si uji ku është futur, nëpërmjet rrënjës. Duhen... »

Mendime mbi realitetet e jetës

Mendime mbi realitetet e jetës

Activated Author

Si besimtarë, ne mund të kemi ndonjëherë pritshmëri jo reale mbi jetët tona. Kur gjërat nuk shkojnë vaj, ne kemi tendencën të fajësojmë veten për këtë, ose të ndiejmë se... »