A keni menduar ndonjëherë pse qielli është blu dhe pse kjo ngjyrë specifike ju jep një ndjenjë paqeje kur e shikoni? A keni menduar ndonjëherë pse aroma e një pylli pishe ose bari pas shiut sjell qetësi dhe freskuese në shpirtin tuaj? A ka ndonjë arsye magjike pse tingulli i thjeshtë i këngës së shpendëve ju bën të ndjeheni të lumtur? Ndërsa ka arsye shkencore që trupi juaj i përgjigjet një stimulimi të caktuar, e vërteta e thjeshtë është se unë i krijova këto gjëra që ju të përjetoni ndjesi të këndshme sepse ju dua. Unë ju krijova që t’i përgjigjeni ngjyrave, pamjeve, tingujve dhe aromave të caktuara, dhe i vendosa gjërat që e dija se do të shijonit përgjatë krijimit.

Po patë lart në qiell gjatë natës dhe e vetmja gjë që shikoni është errësira, mund të dëshpëroheni dhe të përjetoni ndjenja negative. Shkëlqimi i yjeve që vendosa në qiej mund t’ju kujtojë se edhe në kohërat e errëta, unë jam akoma atje për ju. Në jetë, ju keni kohërat tuaja të errëta kur duket sikur gjithçka përreth jush është e errët dhe nuk ka rrugëdalje, dhe nëse shikoni vetëm poshtë, këtë që do të shihni. Por, kur të shikoni lart, ju do të shihni dorën Time edhe në kohërat tuaja të errësirës, dhe prekjet e mia të dashurisë që do të shkëlqejnë si yje për t’ju udhëhequr.

Lejo që dashuria Ime të të mbushë jetën, dhe lejo të tjerët ta shohin dritën dhe dashurinë Time të shkëlqejë sot brenda jush.