Unë e derdh dashurinë Time vazhdimisht, pa mbarim, por sa shumë ju e shihni dhe e ndieni dashurinë Time varet nga besimi juaj, sa shumë ju e kërkoni atë dhe e njihni atë në mënyrat e panumërta që Unë e shfaq dashurinë Time çdo ditë. Pavarësisht nëse e shihni apo jo apo e ndieni apo e njihni atë, kjo nuk e ndryshon faktin se dashuria Ime është e vazhdueshme, e bollshme dhe e pakushtëzuar.

Ju nuk mund ta meritoni atë ose të punoni për të ose të jeni të denjë për të në vetvete, sepse dashuria Ime është një dhuratë. Të dua sepse të dua. Është kaq e thjeshtë! Të dua, kurrë nuk do të ndaloj së dashuri ty dhe kurrë nuk do të të dua më pak se sot. Unë do të të dua gjithmonë me një dashuri të përsosur, të pafund dhe të bollshme.

Unë shpresoj që ju të merrni pjesë nga kjo dashuri e Imja në të gjithë pasurinë dhe bukurinë e saj. Dashuria ime për ty është dashuri përgjithmonë.