Pjesa më e madhe e jetës ka të bëjë me vendimet e vogla që merrni çdo ditë. Vendimet e së kaluarës kanë pasur efektin e tyre, por çdo ditë e re mund të jetë një fillim i ri. Pa marrë parasysh se çfarë ka ndodhur deri më tani, ju keni një shans për të marrë vendimet e duhura sot.

Mos humbni kohë duke rijetuar dhimbjen e gabimeve të kaluara dhe vendimeve të gabuara. Kjo të heq fuqinë për të bërë atë që mund të bësh sot. Ju nuk mund ta ndryshoni të kaluarën, por mund të merrni vendime që do të ndërtojnë të ardhmen, duke filluar që tani, kështu që përfitoni plotësisht nga e tashmja.

Mësoni nga gabimet e kaluara dhe lërini ato pas dore sot. Kërkoni falje prej Tij, dhe shprehni pendim te Ai. Kjo ndoshta nuk do të jetë e lehtë, por mos hiqni dorë; bëjeni sot. Shikoni tek Unë dhe Fjala Ime për guxim dhe shpresë të re, duke filluar nga sot. Ëndërroni për ëndrra të reja sot. Vendosni qëllime të reja sot. Kaloni kohën tuaj në gjëra që me të vërtetë llogariten sot. Duajeni familjen tuaj sot. Bëhuni miq sot. Bëni gjërat më mirë, duke filluar nga sot.

Me ndihmën Time, e ardhmja juaj mund të jetë një risi e jetës dhe një ecje më e afërt me Mua, dhe gjithçka fillon sot.