Numri aktual

Kryevepër dashurie

A keni menduar ndonjëherë pse qielli është blu dhe pse kjo ngjyrë specifike ju jep një ndjenjë paqej …  »

Thelbi i Krishtlindjes

Thelbi i Krishtlindjes

Krishtlindja shijohet më së miri kur nuk përqendrohet në dekorime, dhurata apo festa, por në dhuratë …  »

Shëndet i plotë

Trupi i njeriut është një krijim shumë i gjithanshëm, i përshtatshëm, i qëndrueshëm, i ndërlikuar dh …  »

Të fitosh përmes lutjes

Lutjet tregojnë besimin tënd tek Unë, besimin se unë të sjell zgjidhje, të tregoj rrugën, punoj me j …  »

Duke luajtur me ketchup-in

Kohët e fundit pashë një reklamë me ketchup për një markë të famshme që tregonte ketchup-in duke e derdhur shumë ngadalë nga një shishe, të shoqëruar …  »

Zoti nuk është një elefant

Unë jam një adhuruese e madhe e Majk Donehej, këngëtarit kryesor të Tenth Avenue North, dhe prezantues i videove të tyre në YouTube. Shpesh ndan se si …  »

Kur u shfaq Jezusi

Gjithmonë më mahnit sesi Jezusi shfaqet në vendet e errëta dhe të vështira të jetës sonë. Një shembu …  »

Edhe shiu sjell bekime

Unë isha ulur në një karrocë në hollin e spitalit, duke pritur që të vinte taksia. Shpatulla ime ish …  »

Loja e zemrave

Po sikur të luani një lojë ku ju konkurroni vetëm me veten tuaj dhe bëni disa të mira gjatë këtij pr …  »

Lojë e lirë qiellore

Jezusi ka një vend të veçantë në zemrën e Tij për fëmijët, dhe, si të krishterë, ne jemi thirrur të …  »