Mikpritja e Nildës

Rreth gjashtë vite më parë u transferuam në një lagje të re. Qëkur mbërritëm, jemi munduar të jemi miqësorë me fqinjët tanë dhe t'u tregojmë dashamirësi. I përshëndesim a …  »