Dhurata e kohës suaj

Krishtlindja është gjithmonë një periudhë shumë e zënë. Ke më shumë se zakonisht për të bërë. Lista e gjërave për t’u bërë, të duket e pafund, orët e ditës duken më të shkurtra se normalisht dhe tendenca për të shtyrë veten është komplekse.

Duke gjetur kohë për të pushuar te Unë, për të komunikuar me Mua çdo ditë nëpërmjet lutjes, do të forcohesh dhe rifreskohesh. Ndërsa merr një pushim nga puna dhe stresi mendor i ditës tënde për t’u lidhur qetësisht me Mua, do të gjesh forcë të përtërirë. Nëse rezervoni një kohë relativisht të gjatë ose ndaloni disa herë gjatë ditës, duke lënë mënjanë mendimet e tua të rrëmbyera për të reflektuar mbi Mua, do të më japësh Mua dhuratë të çmueshme.

Këtë Krishtlindje, të kërkoj dhuratën e kohës tënde dhe një bisede të qetë me Mua.